parker
loading...

PARKER 900 BALTIC.

Tuff och förmåga, avsedd för installation med dubbla motorer, är Parker 900 väl etablerat i Parkers sortiment och erbjuds för kommersiella, militära, Sea Safari och fritids marknader där styrka, utrymme och sjövärdighet är prioritet.
De bästa hanteringsfunktioner har införlivats i denna stora och starka design som är idealisk för offshorebruk. Med sin omfattande balans 900  klarar  två stora utombordare eller enstaka diesel drev medan dess 58cm pontoner ger säkerhet och fendrar i tuffa förhållanden. Med en exceptionellt hög & och massiva pontoner är Parker 900 Balic  idealisk för kommersiella och militära arbete och (tack vare sin stora bränsletanken kapacitet) för långväga cruising. 900 Baltic är också ett första val RIB för professionella Sea Safari operatörer.

Den fullständiga styrhytten versionen av Parker 900 Baltic är i stånd att vistas ute på havet i värsta vädret samtidigt hålla besättningen torr och bekväm. Passar lika bra till både kommersiella och fritids områden, tillägger detta mycket praktiska och attraktiva styrhytten modell ett nytt koncept till Parkers RIB kultur.
 

FAKTA.