parker

Vi är återförsäljare av följande Märken

WindEvent är stolt återförsäljare utav följande varumärken.

Vi har valt att rikta in oss på märken som genomlyser kvalité och är välbeprövade.

Parker RIB

Det finns RIBS som ser underbar i en utställningslokal med mjuk stoppning och flashiga bänk sittplatser, men är knappt kapabla att komma över en våg utan att lämna besättningen mörbultad och misshandlade; sedan finns det RIBS som ser extremt kommersiella ut att de kunde överleva en resa över Niagara fallen men erbjuder väldigt lite komfort och ergonomi.

På Parker Ribs har vi försökt att kombinera det bästa av två världar utan att kompromissa antingen och med noggrann utveckling vi känner att vi har balansen exakt rätt.

GIll Marine - REspect the Elements.

Tyget representerar över femtio procent av kostnaden för plagget, och om det misslyckas sedan så gör plagget.

Den snyggaste plagget i världen är inte mycket hjälp när du kämpar in i en västlig kuling och dyblöt. Det är därför vi på Gill tar tyget så allvarligt.

Kontakta:  Jens 070 - 672 91 00 eller jens@windevent.se  

Texstar är kläder som är gjorda för att jobba i och passar många olika yrken. De är också perfekta profilplagg när ett företag eller varumärke vill sticka ut i mängden. Det är känsla och kvalitet. Och funktion.
Det ska vara enkelt att se bra ut. Vi vet hur krångligt det kan vara att klä hela organisationen på ett modernt och professionellt sätt. Därför har vi gjort det enkelt för dig. Vi arbetar endast med fem färger - som ger dig mängder av möjligheter.
Bygg din värld - the Texstar Way!  Kontakta oss för att beställa dina profilkläder med Coola tryck. Snygga brodyrer.
Sånt som gör skillnad.  Kontakta:  Kjell 070 -981 96 97 eller kjell@windevent.se

ICE Eater - Håll isen borta.

Skydda era båtar, hamnar och bryggor ifrån is!

Med en ice eater ( en modul som sänks ner i vattnet ) hålls isen borta med hjälp av att det varmare vattnet någon meter ner pumpas upp till ytan!

3 års begränsad garanti, med låneenhet första året.
Den bästa garantin på marknaden.