Crompton 10M Seahunter 2x300hk Suzuki Crompton 10M Seahunter 2x300hk Suzuki


Här finner ni vår RIB PAKET/EVENTS - 
Upplev den otroliga prestandan i en gummibåt!


Välkommen ombord våra RIB båtar som tar er ut på en unik upplevelse i Gävles Skärgård!
I farter över 40 knop tar vi er ut och besöker ställen du kanske inte fanns att se ut i ytterskärgården, ibland har vi även möjlighet att titta på sälar!

 

Ruskigt nöjd, extremt bra planering, mysigt, man liksom tappar greppet om det "verkliga" livet för stunden. Härliga människor som sköter det, super nöjda!

Archertag (pilbågskrig)

Nu är det möjligt att vara krigare med pilbåge på det roligaste sätt ni någonsin testat! 
Att helt säkert skjuta pil på sina kollegor eller vänner utan att någon riskerar att ta skada - det är hysteriskt roligt!

Detta liknar paintball men sker helt utan färgkladd och krånglande vapen, inget påfyllande av luft eller kulor. Det gör inte heller lika ont att bli träffad av dessa skumgummiklädda pilar som det gör att bli träffad av en paintballkula.

Vi sätter upp skydd som ni kan gömma er bakom och sedan startar pilbågskriget!

Tre klassiska spel att köra med pilbågarna
Dodgebow*
Spelet är taget rakt av från dodgeball som på svenska kallas för spökboll. Detta spel kan även kallas last man standing. Här gäller det att inte bli träffad helt enkelt.

Capture*
I detta spel ska ni oskadliggöra era motståndare till den grad att ni kan erövra deras "fästning" och stjäla flaggan från basen.

Måltavlan* Övrläge kan bli underläge!!
Mellan bågskyttarna står en varsin måltavla.
Via"Måltavlan" skjuter man in sina utslagna medspelare, då kommer hela laget in igen.
Att vända överläge till underläge, är otroligt spännande del av spelet. Och får alla typer av spel att bli extra spännande.

*Om pilarna tar slut får ni så klart plocka upp skjutna/lösa pilar och spela vidare tills tiden tar slut, motståndarnas fort intagits eller bara en spelare står kvar.

Flyboard drivs utav en kraftfull vattenskoter! Flyboard drivs utav en kraftfull vattenskoter!Flyboard - ÅRETS NYHET!
Flyg som en fågel och dyk som fisk!

Flyboard är en vattensport där man står på en bräda med vattenjetmunstycken och på så vis kan sväva upp till 7 meter över vattenytan, dyka upp och ner i vattnet som en delfin och göra volter eller andra tricks.

Vi hade Super roligt på vår svensexa!

Bubbelballs!

Om Bubbleball,
En fartfylld aktivitet, där ni på ett säkert sätt kan tackla kollegorna. Garanterat skratt, fart och hårda närkamper. Spela fotboll iklädda luftfyllda skyddsvästar i form av bollar.

Vanligaste aktiviteterna är fotbollsturnering, gladiator-rugby eller bowling.

Upplägget är helt mobilt, vi kommer till er. 
​Vi spelar på gräs, konstgräs och inomhus.

Vanligaste kommentaren: "det här är det roligaste vi någonsin gjort" 

Fotbollsdart

Dart pilar har du säkert kastat förut på en darttavla. Men har du sparkat boll på super stor darttavla? Troligtvis inte men nu är den här och bokningsbar hos. Produkten passar för alla åldrar och alla typer av evenemang. Det är ett riktigt roligt inslag .Det heter fotbollsdart, där alla kan har roligt och tävla.
ca 4x5 m
 

BOKA PÅ: 070-672 91 00